Princess Coloring Book Girls

Princess Coloring Book Girls 1.0.1

Prinses Kleurplaat spellen - peuter girls just love kleuring sprookje wereld en dit is de reden waarom we bereid Kleurboek..

Prinses Kleurplaat spellen - peuter girls just love kleuring sprookje wereld en dit is de reden waarom we bereid Kleurboek..

Kleurboeken zijn grote educatieve spelletjes voor kinderen van alle leeftijden. Vanaf 3 jaar oud, kan je kleine meisje te beginnen kleurplaten prinses kleurplaten en beginnen met het leren hoe u handmatig invullen en lijnen en andere objecten te tekenen. Onze applicatie is bereid om kinderen om creatief werk en creativiteit aan te moedigen in het kleuren en tekeningen te maken in de wereld van de Fee van de prinsessen.

Kleurplaten - yep, alle fotos van Prinsessen zijn vrij om te kleuren. We hebben de advertenties in onze app, maar je kunt ze uitschakelen in ieder moment door het doen van kleine in-app betaling.

Onze Kleurplaten voor de kinderen zijn gewaardeerd door veel gebruikers. We passeren in uw handen prinses kleuren spelen, de meest educatief hulpmiddel voor de ontwikkeling van de motoriek van uw kind. Schilderen is een kunst die in het bijzonder bijdraagt ​​aan een goede ontwikkeling van het kind en dat is de reden waarom we dit kleurboek voor meisjes heeft gemaakt.

Prinses Kleurboek Key Facts

★ Prachtige kleurboek voor meisjes.

★ Kleurplaten en afbeeldingen tekenen met de vinger op het scherm.

★ Kleurboek ontwikkelt de fijne motoriek en kinderen creativiteit.

★ Een brede selectie van beelden in een sprookjeswereld van prinses thema.

★ Voltooid tekeningen kunnen in de app galerie worden opgeslagen.

★ Opgeslagen foto's kunnen opnieuw worden bewerkt.

★ U kunt gekleurde foto's als wenskaarten versturen naar je vrienden

★ Aangepast aan uw telefoon en tablet.

★ gratis updates.

Educatieve Prinses Kleurboek for kids

Om inkleuren Uw kind heeft alleen een vinger. De applicatie ontwikkelt creativiteit en creatief denken van kinderen, motorische vaardigheden, het leren van kleuren, tekenen, het tekenen en al die dingen die kinderen gewoon lief te hebben. Educatief spel en plezier in één!

Prinses Kleurboek is een educatief spel, bevat zorgvuldig geselecteerde schilderijen in de categorie van de prinsessen, op natuurlijke wijze onze kleurboek is gericht op meisjes...

Princess Coloring Book Girls

Download

Princess Coloring Book Girls 1.0.1

Beoordelingen about Princess Coloring Book Girls